Legnagyobb meglepetésemre tavaly év végén átvehettem Az év vállalkozója díjat, a fővárosban egyetlen vendéglátósként. Váratlanul ért ez a kitüntetés, amit sok évem és kitartó munkám egyik legnagyobb hivatalos elismerésének tekintek. Habár számomra, a szakácsnak a legnagyobb dicséret az üres tányér, és munkámnak az a célja, hogy a vendégek kedvében járjak, azért mégis jól esik, hogy ezt kívülről, mások is észreveszik, és tudják értékelni igyekezetünket.
Az Év vállalkozója díj margójára
1 komment
Még a díjátadón elhangzott beszédek – amelyek nem festettek valamik rózsás képet a helyzetünkről – ellenére is optimista vagyok, és változatlanul úgy gondolom, ha az ember kitartó, akkor nem lehet probléma. Ha sikerül megőriznie a lelkesedését, mint ahogy én a mai napig imádok főzni, akkor azzal elnyeri a legnagyobb jutalmat, a vendégek ragaszkodását. Ez a kettő visz előre, tovább, ez ad erőt.
A bejegyzés trackback címe:
https://rosenstein.blog.hu/api/trackback/id/tr764091373
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Chilifutár · http://chilifutar.club.hu 2012.03.25. 21:10:01
Tisztelt Rosenstein Úr!
Gratulálunk, mindig szívből örülünk annak, amikor a munka nyeri el méltó elismerését!
Reméljük, még hosszú ideig lehetünk segítségére (még ha nagyon kis mértékben is) a minőség fenntartásában!
Üdvözlettel:
Chilifutárok
Gratulálunk, mindig szívből örülünk annak, amikor a munka nyeri el méltó elismerését!
Reméljük, még hosszú ideig lehetünk segítségére (még ha nagyon kis mértékben is) a minőség fenntartásában!
Üdvözlettel:
Chilifutárok
Utolsó kommentek