Nemrégiben elhozta éttermünkbe Andy Vajna a Nobu séfjét, aki saját bevallása – és nyilatkozata alapján – több ötletet is tudott meríteni itteni látogatásából. Ez azért volt fontos számára, mert azt szeretné, hogy a Nobuban a magyar vendégek se érezzék idegennek magukat, ezért fog például harcsát tartani az étlapján.
Vendégeink, a Tisztelt Kollégák
1 komment
Nyilatkozata alapján a legnagyobb hatást a nálunk kóstolt libamáj és a libatepertő gyakorolt rá, tetszett neki fűszerünk, a paprika, és máris tovább fejleszti az itt fogyasztott csontvelő ötletét.
Nemcsak a kollégák tiszteltek meg bennünket mostanában, hanem más elismeréseket is kaptunk. Például azt, hogy beválasztottak az 50 legjobb étterem közé, és egy órás élő műsorban válaszolhattam a hallgatók kérdésére a Rádió Caféban.
A bejegyzés trackback címe:
https://rosenstein.blog.hu/api/trackback/id/tr772311369
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
ancika460626 2010.10.11. 21:21:51
Kedves Rosenstein Úr.
Leányom jóvoltából sikerült eljutnunk az Ön éttermébe 2010. október 6-án, ahol unokánk névnapját tartottuk. Itt szeretném megköszöni azt a fogadtatást amibe részünk volt. Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon finomak voltak az ételek, egy kellemes estét töltöttünk ott. Unokáihoz gratulálunk, gyönyörű mind a kettő és jó egészséget kívánunk az egész családnak.
Üdvözlettel, Mészáros család
Leányom jóvoltából sikerült eljutnunk az Ön éttermébe 2010. október 6-án, ahol unokánk névnapját tartottuk. Itt szeretném megköszöni azt a fogadtatást amibe részünk volt. Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon finomak voltak az ételek, egy kellemes estét töltöttünk ott. Unokáihoz gratulálunk, gyönyörű mind a kettő és jó egészséget kívánunk az egész családnak.
Üdvözlettel, Mészáros család
Utolsó kommentek