Utolsó kommentek

  • Chilifutár: Tisztelt Rosenstein Úr! Gratulálunk, mindig szívből örülünk annak, amikor a munka nyeri el méltó ... (2012.03.25. 21:10) Az Év vállalkozója díj margójára
  • Bogár-Papa: Kedves Tibor! Nem tudom emlékszel e rám (Bogár Imre)vagyok:D Én "csak" szeretettel tudok Rád emlék... (2011.07.02. 21:18) Készülünk a nyárra
  • mamati41: Kedves Tibor! Mindig is szerettem volna megkóstolni egy igazi sóletet. Hát nemrég e recept alapjá... (2011.06.22. 20:38) A mi családi sóletunk
  • Hepci: Március elején az ajánlatból választottam "paprikás csirkét". Szép volt és jó volt, de megmondom ő... (2011.05.04. 22:16) Retro – ahogyan mi gondoltuk
  • cckk: Kedves Tibi bácsi! Elkészítettem a kenyeret, nagyon jó lett! Köszönöm a receptet! Emőke (2011.04.18. 15:24) A Százados úttól a konyhánkig
  • Utolsó 20

Címkék

a (1) anyatej (1) árpagyöngy (1) bácskai (1) belsőség (1) bélszín (1) betűtésztával (1) borsikafű (1) budapest (1) chili (1) chorizo (1) Címkék (1) citromfű (1) costes (1) családi vendéglő (1) csengele (2) csillag (1) csirke (1) curry (1) daragaluska (1) disznózsír (1) egyszerű (1) erdély (1) étel (1) étlap (1) év (1) facebook (1) fakanál (2) flódni (1) főszakács (1) franciás (1) fürjtojás (1) gasztronómus (1) gesztenyés (1) gombóc (1) gundel (1) gyömbér (1) halász (1) halászlé (1) halkocsonya (1) házi nyúl (1) hollandi (1) hortobágyi (1) inez (1) jutka (1) kakukkfő (1) kakukkfű (1) kaliforniai (2) kalla (2) kálmán (2) kapor (1) káposzta (1) karácsony (1) karalábé (1) kaszinó (1) katicabogár (1) kéksajt (1) királynője (1) klubrádió (1) kocsonya (1) kolbász (1) köret (1) körettel (1) kovászolás (1) kugli (1) lecsó (1) lecsőpürével (1) lestyán (1) levendula (1) leves (1) liba (1) libaháj (1) libamáj (2) libanyak (1) libatöpörtyű (1) libazsír (1) lime (1) luca (5) mackó (1) marhapofa (1) mártás (1) medvehagyma (1) menta (2) menükártya (1) metélőhagyma (1) mézes (1) michelin (1) mira (3) motoros (1) nagyszálló (1) nobu (1) nokedli (1) nokedlivel (1) novák (1) nyári (2) olívaolaj (1) őzragu (1) padlizsán (1) paprika (5) paprikás (1) paradicsom (1) paradicsomleves (1) pestó (1) petrezselyem (1) póni (1) pörkölt (3) rántott csirke (1) receptkönyv (1) régi (1) retro (1) rizseshús (1) ruccola (1) rudi (1) sajttorta (1) sárvár (1) sátoros (1) skandináv (1) sólet (3) spárga (4) spirit (1) szájmarketing (1) szakács (1) szauna (1) szilvás (1) szója (1) születésnap (1) szünet (1) tail (1) tarkabab (1) tárkonyos (1) tata (1) tavaszi (1) tejföl (1) tojás (1) töltelék (1) töltött (4) tonhal (1) torta (1) túró (1) új (1) ünnep (1) vaj (1) váncsa istván (1) vargánya (1) vendégház (1) venesz (1) vörös (1) yellow (1) zeller (1) zöldségek (1) zsálya (2) zsidótojás (1) zsíros (1)

Folytatjuk hagyományainkat

2012.02.08. 23:03 | Rosenstein Tibor | Szólj hozzá!

Talán kicsit késő már az új évet köszönteni, de az a helyzet, hogy nagyon sok munkánk volt, és nem értem rá blogot írni – ez nem panasz, hanem nekünk örömteli állapot. Ami ébren tartja lelkesedésünket, és bizakodóvá is tesz, hogy idén is lesz dolgunk. Lehet, hogy nem kacsalábon forgó libamájat fognak rendelni, de az emberek szeretnek jókat enni. Régi igazság, hogy erre a szolgáltatásra mindig szükség van.
Persze mi is megérezzük a válságot, konkrétan például erősen hat a forgalmunkra a reprezentációs keret szűkülése és a turisták elmaradása. De próbálunk a legjobb áron dolgozni, ami még elfogadható az embereknek, és az éttermi fekete táblánkra is ma már inkább az olcsóbb ételeket tesszük fel, hogy megtartsuk a vendégeket. Ezeket 10 naponta váltjuk, hogy mindig legyen valami meglepetés.
Nagyon fontos az újdonság. A vendégek szeretik például a tematikus napokat, mi pedig igyekszünk mindig valami meglepetéssel kedveskedni, ami ünnepélyesebbé teszi a hétköznapokat. Az ezekre érkezett jó visszajelzések alapján úgy gondolom, hogy ez egy jó irány, és ezek megszervezése ma már Robi fiamra hárul. Az idén is készítünk disznóságokat Rosenstein módra, és összeállítunk egy Valentin napi ajánlatot, tavasszal ismét lesz spárga, és remélem, idén lesz karácsony is.
Ami biztos, az az utánpótlás: otthonról a család legfiatalabb tagjai is besegítenek, Timi menyem és két kisunokám, Mira és Luca. Ők készítik közösen a házi tésztákat, a kis tésztakosárkákat, a különleges olasz tésztákat. Ehhez beszereztünk egy tésztagyártó gépet, és nagy segítség egy családi  üzletnek, hogy otthonról is lehet bedolgozni. A célunk éppen az, hogy még több egyediséget tudjunk nyújtani, amellett, hogy megtartjuk hagyományainkat. Ezek között az első és a legfontosabb a minőség. A házi tésztával pedig a gyári nem versenyezhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rosenstein.blog.hu/api/trackback/id/tr684080148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása