Szombaton délben végre olyan rántott csirkével kedveskedhettünk Vendégeinknek, mint amilyennel szeretnénk: amelyik a régi, otthoni ízeket idézi. Sikerült ugyanis beszereznünk valódi, kapirgálós csirkét, olyat, amilyenből mindig is készülnie kellene ennek a közkedvelt ételnek.
Szombaton rántott kapirgálós csirke volt nálunk
Szólj hozzá!
Amióta a Klubrádióban elhangzott a felhívásunk, hogy keressük ezt a különleges állatfajtát, a rántani való csirkét, sok helyen jártunk. Sok felé próbálkoztunk, és most végre sikerült megtalálnunk egy Kecskemét környéki tanyán az igazit. Amelyik 1 kiló alatti súlyú, és a régi, hosszú combú fajta, tipikusan a rántani való. Az első szállítmányból szombaton délben készültek el az első adagok, és remélem, hogy Vendégeink örömmel fogadták ezt a finom ropogtatnivalót, és még mindig sokan szeretik a régi ízeket. Idei petrezselymes burgonyával és sült petrezselyemmel tálaltuk. Remélve azt, hogy folyamatosan tudjuk beszerezni a hozzávaló pipikét. Várunk mindenkit szeretettel!
A bejegyzés trackback címe:
https://rosenstein.blog.hu/api/trackback/id/tr134601135
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek